Siirry sisältöön

Painikoulu alkaa 14.8. kello 17.00. Syksyisin voi tulla muutoksia aiempiin ryhmiin, riippuen uusien painijoiden määrästä, kun kaikille uusille halukkaille etsitään oma ryhmänsä. Tarkempaa tietoa heti, kun valmentajat ovat ensin lyöneet viisaat päänsä yhteen ryhmäjakojen suhteen. Lukekaa myös käytännön ohjeet ja varmistakaa vakuutuksen voimassaolo. Uudet painijat rekisteröityvät edustamaan Porin Paini-Miehet r.y:tä täällä.


Kiitos kaikille Nuori Pori -harrastaa tapahtuman mahdollistaneille talkoolaisille ja osallistuneille. Nyt on aika kääriä toden teolla hihat ja aloittaa treenaaminen. Osoitteesta www.porinpainimiehet.fi löydät tietoa uusille harrastajille, ilmoittautumislinkin, harjoitusajat ja valmentajien yhteystiedot, joilta voi kysellä lisätietoa ryhmistä. Tervetuloa mukaan kaikki uudet ja vanhat ruttukorvat!! ... See MoreSee Less

Kiitos kaikille Nuori Pori -harrastaa tapahtuman mahdollistaneille talkoolaisille ja osallistuneille. Nyt on aika kääriä toden teolla hihat ja aloittaa treenaaminen. Osoitteesta www.porinpainimiehet.fi löydät tietoa uusille harrastajille, ilmoittautumislinkin, harjoitusajat ja valmentajien yhteystiedot, joilta voi kysellä lisätietoa ryhmistä. Tervetuloa mukaan kaikki uudet ja vanhat ruttukorvat!!

#nuoriporiharrastaa2017 ... See MoreSee Less

#nuoriporiharrastaa2017
Onko sinulla kysyttävää harjoituksista tai kilpailuista:  valmennus@porinpainimiehet.fi
Kysymykset/palaute/ehdotukset johtokunnalle:  info@porinpainimiehet.fi
Koko jäsenistön oma sähköpostilista:  ppm@porinpainimiehet.fi.
Jos haluat listalle mukaan, lähetä viestiä:  rauli@me.com