Siirry sisältöön

KLL Kouvola

Viime viikonloppuna tuli taas poikien ja tyttöjen kauden pääkilpailu ja tilanne testata valtakunnallinen taso. Tällä kertaa kilpailut olivat Kouvolassa ja matkaakin taas siinä määrin, että reissuun lähdettiin jo perjantaina.

Ensin kisapaikalle puntariin, jotta nähdään kuka syö ja kuka ei. Tällä kertaa tosin oli vetoja hiukan vähemmän ja ainakin Roopella ja Akselilla useamman kilon alipaino. Kaikki pääsivät lauantai -aamulla tavoiteltuihin sarjoihinsa, vaikka Juuso ja Akseli olikin ilmoitettu sarjaa alemmas.

11 painijaa oli mukana, kun Otto aristeli vielä jalkaansa, eikä lähtenyt kisaamaan. Painit alkoivat voitoilla, kunnes ruokailun jälkeen tuli notkahdus ja muutama ottelu meni huomattavasti omaa tasoa heikommin. Draaman kaaren saavutettua alalakipisteensä lähdettiin nousuun. Roopen sarja painittiin loppuun jo lauantaina tuoden ensimmäisen mitalin. 3 painijaa kärsivät 2 tappiota lauantaina, joten sunnuntaina painia jatkoivat vielä 7 painijaa. Mikaelin debyytti kovassa 16 vuotiaiden sarjassa jäi tällä kertaa ilman palkintoa ja Lotta väänsi itselleen hopeaa yhdellä tiukalla tappiolla. Mitalimatseihin pääsystä jäivät tappelemaan 5 veijaria. Tutun hurmoksen synnyttyä ei menoa pidätellyt mikään. Fanni, Vikke ja Akseli raivasivat tiensä finaaliin ja Leevi sekä Juuso pronssimatseihin. 5 mitaliottelua aloitettiin 4 voitolla. Vikke ei antanut finaalissakaan yhtään pistettä vastustajalleen ja on kiistatta sarjassaan täysin ylivoimainen. Akseli hävisi niukasti finaalinsa ja sijoittui toiseksi.

Kisakooste.

Lopputuloksena oli 2 kultaa, 2 hopeaa ja 3 pronssia. Yhteispisteissä alle 13 v. poikien sarjassa Pori oli omaa luokkaansa - kuten viime syksynäkin. Voisi omahyväisesti epäillä, että tuossa ikäluokassa kovin seura tulee tällä hetkellä länsirannikolta - enkä nyt puhu Raumasta 🙂

IMG_1237.JPG

Vastaa