Siirry sisältöön

Yhdistyksen historia:

Porin Paini-Miehet perustettiin ravintola Martan Grillissä pidetyssä vaalikokouksessa 29. tammikuuta vuonna 1968. Kokouksessa oli painijoita ja painin ystäviä kaikkiaan 30. Painiseuran ensimmäiseksi puheenjohtajaksi valittiin monista arvokisoistakin tuttu painija Olavi Niemi.
Seuran ensisijaisena harjoittelupaikkana oli Liisankadulla sijainnut Porin voimailutalo, jossa harjoittelivat myös painonnostajat ja nyrkkeilijät. Muina harjoittelupaikkoina olivat Reposaaren painisali ja Toejoen koulu. Seuramme on järjestänyt useita maaotteluita, SM-kisoja, juniorien mestaruuskisoja ja Koululiikuntaliiton mestaruuskisoja.
PPM:n suurimpana saavutuksena voitaneen pitää Juha Koivusen v.1996 saavuttamaa kultamitalia juniorien EM-kilpailussa Sofiassa. Muita arvokisamenestyjiä ovat Marko Einola, Tomi Rajamäki ja Mikko Palonen, Jere Heino, Ville Heino sekä naisten sarjan moninkertainen SM-voittaja Kati Collander.

Yhdistyksen toimintasäännöt löytyvät pdf-muodossa täältä.